Varme

Eksperter i varmekilder og -optimering

VVS Holstebro er eksperter i installation og energioptimering af varmekilder. Vi tilbyder levering og installering af nye varmeløsninger samt reparation af din nuværende varmekilde, hvis den er gået i stykker. Derudover servicerer og optimerer vi din varmekilde, så du får det optimale varmeudbytte for pengene. Alle varmeløsninger trænger til servicering en gang i mellem, for at varmen kan komme ordentligt ud i boligen. Ellers vil snavs og støvpartikler blokere for varmen, så man vil være nødt til at forhøje sit forbrug for at få det samme udbytte. Det er heldigvis let at klare, og hos os kan du være sikker på at din varme fungerer som den skal.

Hos VVS Holstebro tilbyder vi en bred vifte af varmeløsninger – både traditionelle og moderne løsninger. Det er bl.a. fjernvarme, gulvvarme, olie-, gas- og pillefyr, jordvarme og solenergi. Hvis du skal have lavet et skift eller du står med et nybyggeri, anbefaler vi ofte de moderne løsninger, da de ofte er de mest bæredygtige og økonomiske. De giver mulighed for besparelser på både CO2-aftrykket, el- og varmeregningen. De mest gængse grønne løsninger er bl.a. solceller og varmepumper, hvilket vi naturligvis kan klare. Vi tilbyder varmeløsninger til både private, erhvervsdrivende, boligfællesskaber, organisationer og bygherrer, så tøv ikke med at kontakte os.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Energioptimerende og økonomiske løsninger

Hos VVS Holstebro tilbyder vi moderne og bæredygtige løsninger, der kan være med til at energioptimere din bolig. Det kan være løsninger som jordvarme, solvarme, varmegenvinding og varmepumper. Disse er både energioptimerende og økonomiske – man kan altså se det som en investering i fremtiden. Med disse løsninger har man rig mulighed for at skabe besparelser på el- og varmeregningen, mens man samtidigt støtter den grønne dagsorden ved at sende grøn energi ud i det danske elnet. Varmekilderne er bæredygtige, da de får varmen fra omgivelserne i stedet for at bruge energi på at skabe det selv. Har du allerede en varmekilde, så kan vi også optimere denne, så du får mest varmeudbytte for pengene.

vvs holstebro varme gulv varmeslanger
vvs holstebro varmepumpe installation

Genvinding af varme

Mange bæredygtige varmeløsninger bruger et princip, som hedder varmegenvinding. Det går i store træk ud på, at man tager varmen fra sine omgivelser, og bruger den til opvarmning af boligen. På den måde sparer man penge og energi, da man ikke behøver at skabe ny energi. En af vores populære løsninger, som anvender varmegenvinding, er varmepumpen. Den kan fås som luft-til-luft, luft-til-vand eller luft-til-jord pumpe – alt efter din boligs behov og plads m.m. Et jordvarmeanlæg kræver f.eks. et større areal, hvor det kan blive gravet ned i. Pumperne genvinder varmen fra hhv. luft, vand eller jord, og genbruger det til opvarmning af boligen eller erhvervsejendommen.

Løsninger til radiatorer

De fleste boliger i dag har radiatorer, der distribuerer og kontrollerer varmen i boligen. De kan være store og irriterende, men det behøver de heldigvis ikke at være. VVS Holstebro tilbyder radiatorskjulere, så radiatorerne bliver en del af indretningen og ikke en torn i øjet. Det er en simpel og elegang løsning. Vi skræddersyer og tilpasser gerne skjulerne, så den passer ind i rummets mål og æstetiske udtryk. Nogle af de mønstre, vi tilbyder, er stjernemønster, lodrette lameller og kvadratiske tern. Ydermere kan vi være behjælpelige, hvis din radiator skal repareres, serviceres eller udskiftes samt hvis dine termostater skal justeres.

vvs holstebro varme radiatortermostat

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud