Vand

Vandinstallationer der hold tæt og trygt

Hos VVS Holstebro kan vi løfte opgaver inden for alt med vand. Ved valg af os som din VVS’er, kan du være sikker på at få vandinstallationer, der virker. Vores fagmænd og -kvinder er autoriserede og kompetente VVS’ere med kyndig erfaring inden for installationer, der indebærer vand. Vi kan løfte opgaver inden for vandtryk, varmeveksling, vandvarme, varmegenvinding og meget mere. Vand er en essentiel del af hverdagen i hjemmet og på arbejdspladsen, og det er centralt i bl.a. badeværelse, køkken, vaskerum og bryggers.

Vi sørger for, at dine vandinstallationer holder tæt, så du slipper for dyre vandregninger. Ydermere kan vi udskifte eller montere armaturer til f.eks. vandhane, vaskemaskine eller opvaskemaskine. Vi kan også reparer utætte installationer eller energioptimere dit vandforbrug. For bedst muligt at kunne hjælpe vores kunder, efteruddanner vi vores team jævnligt, så vi altid er faglig opdateret og kompetente ift. at kunne give kunderne de bedste løsninger. Vores ekspertise spænder bredt. Har du brug for montering af armatur til håndvask, reparation af vaskemaskine eller installering af varmtvandsbeholder? Uanset opgaven, løser vi den professionelt og sikkert, så dine vandinstallationer holder langt ud i fremtiden. Vil du vide mere eller har du en opgave, som du godt kunne tænke dig et tilbud på? Du er altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller telefon, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Professionelle installationer

Vores team er sammensat af kyndige og kompetente montører, installatører, teknikere og VVS’ere, som har stor erfaring med en bred vifte af vandinstallationer. Med vores mange års erfaring under bæltet, kan du være sikker på, at dine vandinstallationer bliver installeret, monteret eller repareret med stor faglig snilde. Installationer i vådrum er et af de sværeste områder inden for VVS’er, da fejl og utætheder kan have fatale følger. Hos VVS Holstebro sørger vi for, at rummet lever op til alle krav og forholdsregler, der er for rum med store eller mindre mængder vand. Derudover garanterer vi tætte installationer, som virker og holder langt ud i fremtiden. Nogle af de områder vi kan hjælpe med, er bl.a. installation af ny cirkulationspumpe, opsætning af varmeveksler og udskiftning af varmtvandsbeholder.

vvs holstebro varmeslangemontering
vvs holstebro varmepumpe installation

Optimering af vandforbruget

Hos VVS Holstebro tilbyder vi energioptimering af vores kunders vandforbrug. Ved at optimere forbruget, har man mulighed for at reducere sit forbrug og derved skabe store besparelser på vandforbruget, der ellers kan være en dyr udgift. Skal du have skiftet varmeløsning, så er det relevant at overveje en energioptimerende løsning. Vi tilbyder f.eks. løsninger med varmegenvinding, hvor varmen, der allerede findes i omgivelserne, genbruges til opvarmning af boligen. Udover at spare på dine udgifter, sparer det også miljøet for CO2. Hvis du vil have mest ud af din varmegenvinding, anbefaler vi en varmeveksler, der kan give dig det fulde udbytte ud af din varme.

Installering, montering eller reparation

Hos VVS Holstebro tilbyder vi både installering, montering og reparation af vandinstallationer i dine rum med vand. Det er rum som køkken, bad, brygger og vaskerum. Har du en vandhane der drypper? Driller vandrørene eller skal du etableret ny håndvask? Vi kan løfte opgaver inden for alle områder, hvor vand indgår, og med vores store erfaring og ekspertise, garanterer vi, at du får de mest optimale og driftssikre løsninger på markedet. Har du brug for vejledning eller har du en specifik opgave, hvor du mangler en VVS’er? Du kan altid kontakte os på vores mail eller telefon, og få en snak med en af vores kyndige VVS’ere.

vvs holstebro entreprise

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud