Badeværelse

Eksperter i sanitetsteknik og installationer til badeværelset

VVS Holstebro løser vi al VVS-teknik til badeværelset. Vi er eksperter i sanitetsteknik, og har mange års erfaring med dette. Skal badeværelses totalrenoveres eller står du med et nybyggeri? Skal inventar som toilet, bad eller håndvask udskiftes? Vi kan hjælpe med både stort og småt. Går du med en drøm om et helt nyt skræddersyet badeværelse? Det kan vi også hjælpe med. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sørger derudover for, at dit badeværelse bliver driftssikkert og funktionelt. Vi kan både levere, montere og installere inventar og vælge de mest optimale materialer og modeller til lige netop det udtryk du ønsker dig. Hvis du har brug for at vende dine ideer med en professionel, så står vi også til rådighed med råd og vejledning inden for faget.

Det er vigtigt at vælge en autoriseret VVS’er til at lave installationerne på badeværelset. Badeværelset er et vådrum samt et teknisk kompliceret rum, hvor der derfor kan opstå store skader, hvis installationerne ikke er tilstrækkelige. Som din autoriserede VVS’er, sørger VVS Holstebro for, at alle krav og forholdsregler bliver overholdt, samt at installeringerne er tætte og driftssikre. Vi kan bl.a. sørge for den rette placering af badeværelsesinventar, gulvafløb, ventilation og valg af kvalitetssikre materialer. Kontakt os gerne, så giver vi et uforpligtende tilbud på dit badeværelsesprojekt.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed

Hos VVS Holstebro ønsker vi det bedste for vores kunder. Derfor vil vi gerne gøre vores kunders badeværelsesdrømme til virkelighed. Vi skræddersyer og tilpasser badeværelsesløsninger, så kunden har mulighed for at sætte sit personlige præg på rummet. Vi gør vores bedste for at forene kundens behov, budget og æstetik, så hele projektet går op i en højere enhed. For at gøre dette, holder vi en tæt kundedialog fra start til slut, så resultat bedst muligt afspejler kundens ønsker. Vi bruger altid kvalitetssikre materialer fra anerkendte mærker, men vi lytter naturligvis til kunden, hvis de har andre præferencer end vores leverandører.

vvs holstebro badeværelse badekar
vvs holstebro badeværelse væghængt toilet

VVS-installation af håndvask, toilet og afløb

Badeværelset er et vådrum, hvilket betyder, at der bliver brugt store mængder af vand i rummet. Dette kan skabe problemer, hvis installationer er fejlbare eller utætte. Hos VVS Holstebro sørger vi for, at alle krav og retningslinjer for vådrum bliver overholdt, samt at installationerne er i bedste kvalitet. Vores fagfolk er autoriserede og professionelle VVS’ere, som går højt op i kvalitet og funktionalitet. Derfor garanterer vi, at vores installationer holder tæt og er funktionsdygtige. Vi tilbyder montering, installering og udskiftning af inventar såsom håndvask, toilet, vandhaner og brus. Derudover klarer vi også afkalkning af cisterne, reparation af lækager på vandrørene og meget mere.

Badekar, bruser eller begge?

Udover at være et funktionelt rum, der er helt central for vores hygiejne, er det også et rum til afslapning og selvpleje. Derfor er valg af bad eller brus et vigtigt valg. Om man har brug for bruser, badekar eller begge dele kommer an på ens behov og plads på badeværelset. Hos VVS Holstebro sørger vi for, at løsningerne er kvalitetssikre og funktionelle, så du kan komme i gang med afslapningen. Den ultimative afslapning får man med et badekar. Vi tilbyder en bred vifte af badekar, bl.a. sidde-, fritstående-, indsats- og hjørnebadekar. Derudover tilbyder vi også luksuriøse versioner af badekaret, såsom spa- og boblebad. Hvis man ønsker et badekar, men pladsen er trang, kan et kombineret badekar og bruser være en løsning.

vvs holstebro badeværelse bruser

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud