Blikkenslager

Alt inden for blikarbejde

Professionelt blikarbejde er essentielt for boligens holdbarhed – især i de danske vejrforhold. Regn og blæst slider både tag og facader, derfor er det essentielt at vælge modstandsdygtige materialer samt en professionel blikkenslager til at gøre arbejdet. Hos VVS Holstebro kan sørge for, at du får de rette materialer (både udseendemæssigt og holdbarhedsmæssigt), en god regnvandsafledning og tætte inddækninger, der holder vandet ude. Ved at få en professionel og autorisereset blikkenslager til at sørge for dine facader, tag og rør, så sikrer du din bolig bedst muligt mod fugt- og vandskader. Dette sker ofte, hvis vand trænger ind i tagkonstruktionen og ødelægger materialerne.

VVS Holstebro kan klare alle typer af opgaver inden for blikarbejde. Vi tilbyder levering, montering, installering, udskiftning samt reparation. Vi kan løfte store renoveringer af facader eller lave effektiv regnvandsafledning til din bolig eller virksomhed. Vi kan naturligvis også klare de mindre opgaver, såsom at tømme fyldte tagrender eller stoppede nedløbsrør. Ydermere sørger vi for, at din boligs ydre ikke kun er holdbar og funktionel, men også æstetisk. Vi holder en tæt kundedialog gennem processen, så resultatet afspejler kundens ønsker og behov inden for både budget, funktionalitet og udseende. Har du spørgsmål omkring dine facader eller vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores erfarne blikkenslagere.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Beklædning af tag- og facader

Ved nybyggeri eller renovering af tag- og facader får man rig mulighed for at afspejle ens personlige stil i huset. Med et samarbejde med VVS Holstebro, sørger vi for, at boligens facader bliver tætte, solide og holdbare, men vi vil også gerne være med til at sørge for, at boligen falder i kundens smag. Der er mange muligheder for at sætte ens præg på huset. Det kan man f.eks. gøre ved valg af materialer. Materialer som zink, naturskifer, fliser, stål, kobbere og eternit giver alle hvert sit udtryk. Vil du høre mere om materialerne eller har du brug for hjælp til vælge? Du er altid velkommen til at kontakte os.

vvs holstebro blikarbejde zinkinddækning
vvs holstebro blikarbejde inddækning kvist

Vind- og vandtæt inddækning

Tætte inddækninger på tag og facader er essentielle for boligens holdbarhed. Selvom du måske ikke lægger mærke til inddækningerne, så ville du opdage, hvis de ikke var der. Utætte eller fejlbare inddækninger giver stor risiko for, at der opstår fugtskader som råd og svamp i hjemmet. Hvis inddækningerne er utætte, kan vand trænge ind i konstruktionen og ødelægge materialerne samt forværre indeklimaet. Hos VVS Holstebro sørger vi for, at din boligs inddækninger er tætte og holdbare. Vi har erfaring med stort set alle inddækninger, bl.a. af skorsten, murkrone, ventilationskanaler, tagvinduer og kviste. Vi tilbyder materialer som zink, Icopal og aluminium. Materialet afhænger af, hvilket udtryk og pris, du ønsker.

Effektiv regnvandsafledning

En effektiv regnvandsafledning er essentiel i et land som Danmark, hvor vi årligt får 700 mm regn i gennemsnit. Med disse mængder regn, har tagrender og nedløbsrør stor betydning for boligens holdbarhed. Tagrender opsamler nedbør fra taget, mens nedløbsrørene leder vandet væk fra husstanden. Dette er en investering, der kan spare boligejeren for mange dyre vand- og fugtregninger, som ellers kunne være opstået uden regnvandsafledning. Tagrender og nedløbsrør behøver ikke at være en torn i øjet. De fås i mange forskellige materialer, såsom plast, kobber, stål og zink, så de i stedet bidrager til boligens udtryk. Hos VVS Holstebro leverer vi mange typer af tagrender og nedløbsrør, som kan opfylde forskellige funktionelle og æstetiske behov.

vvs holstebro PVC-rør sort

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud